Sunday, March 26, 2006

95.80

Den jävla vågen fungerar igen så det var bara att ställa sig och skratta. Att det skulle vara så illa... men jag har ju känt det i byxlimningen och så. Nå, nu blir det en veckolig skamsköljning här på bloggen. Varje söndag vägning.

Nej, jag tänker inte köra fullt ut Bridget med cigg, ligg och vikt. Dels röker jag inte. Dels ligger jag bara med en Kvinna så det känns rätt så pointless att rapportera den frekvensen. Hur underhållande är det att läsa liksom? Hade jag varit singel och snuskat runt hade det haft underhållningsvärde på ett helt annat sätt och då hade jag inte bangat lovar jag.

Vikten slutligen är det bara att stirra i vitögat och avrapportera. Som tur är befinner sig Kvinnan i samma sits vilket underlättar något enormt. Vi har redan börjat prata igenom veckomenyn och gott och smalt är parollen för det allra mesta. Vissa noga övervägda försyndelser måste man unna sig. Är det något jag har lärt mig så är det att bara tokbanta aldrig fungerar utan man måste hitta njutningen i åtminstone någon motionsform samt lära sig laga mat som är über även om den inte kostar kalorier.

En ytterligare stor hjälp just är känslan av vår i luften. Det är så märkligt hur jag både kan vara en sådan nattvarelse men ändå må bäst under den ljusare delen av året. Men jag antar att även demoner behöver bränsle. Och inte bara mörker.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home