Wednesday, March 22, 2006

Hårinpackning

Datum för publiceringen av DN-artikeln (se inlägg 8/3) om serieträsket här kring korsningen St. Paulsgatan/Bellmansgatan närmar sig och igår fick jag veta att det kommer en fotograf till butiken idag för plåtning av Staffan och jag i vår naturliga seriemiljö på Staffars Serier. Oy vey! Behöver jag nämna att jag känner mig maximalt omanligt självmetveten just nu.

Staffan har sagt åt mig att jag ska se nördig ut, som om det skulle kunna bli annorlunda, haha. Mitt största aber är mitt hår som alltid gör som det vill. Jodå, det har blivit hårinpackning nu på morgonen. Någonstans undrar jag också hur jag ska leva upp till bisarrerierna i texten. Där står bland annat något i stil med att jag ser lika ensam ut som en karaktär ur en Alan Moore-serie. Journalisten har verkligen gått igång på hur passionerade Staffan och jag blev när vi pratade serier och sedan har vi fått lite märkliga romantiserade attribut, eller hur jag nu ska uttrycka det. Det kan bli ytterst underhållande det hela. Och skäl till att emigrera.

Anyway, to be continued...

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Du såg hur skall vi säga... mycket söt ut. Gillade ditt val av skjorta så annorlunda mot vad du vanligtvis brukar ha i butiken. :-)

11:07 PM  
Blogger Cynosure said...

Kihihi... *blush*

11:19 PM  

Post a Comment

<< Home