Tuesday, March 28, 2006

Sex and the Motivation

Ibland blir jag bara så trött på mig själv och min förmåga att skjuta upp saker och ting. Förra julen fick Kvinnan och jag i gemensam julklapp sponsring av biljetter till valfri teaterföreställning. (Tack mamma!) Vi började dryfta vad vi ville gå på och jag med min lilla smul till teaterbakgrund fick i självpåtagen uppgift att reka bland recensioner och hörsägen. Tiden gick. Då och då glimrade det till av något vi eventuellt skulle vilja se men som i fallet "Fröken Julie" var det bara att glömma biljetter.

Eftersom vi bägge gillar discosvängen blev vi äntligen tillräckligt upphottade för att bestämma oss när vi såg att Andreas Lundstedt skulle spela huvudrollen i "Saturday Night Fever". Jag skulle fixa biljetter. Sagt och... ehhh... gjort??? Hände det dagen efter? Neeee... Hände det dagen efter dagen efter? Neeeeeeehehehe... jag är Faen hopplös ibland när det gäller att fixa även enkla saker som kräver en liten omväg. För att citera en gammal barnramsa:

The cruel, hot summer
Led into the long, hard fall,
Becoming the dark, killing winter, ...


Har något hamnat i korgen för "skjuta upp" är det väldigt lätt att det blir kvar där.

Nu i förförra veckan konstaterade vi i en annons att föreställningen var på upphällningen. Sista febern är den 29 april. Få biljetter finnes, stod det att läsa. Ja, nu måste jag verkligen ta tag i det där. Kvinnan, som känner mig alldeles för väl, föreslog som en enkel liten medicin att vi väl kunde säga att det inte skulle bli något sexande förrän jag fixat biljetter. Jag kunde inte annat än hålla med. För jag vet precis hur patetiskt beroende jag är av att ha hyfsat regelbundet och ofta sex med my Woman. Eller för att tala vilda westernspråk så vet jag hur hanen ska spännas...

Det var med en sällsam kombination av stolthet och skam jag anlände till Kvinnans hus i fredags med ett vitt kuvert. Innehållet mottogs med en kombo av jubelrop och varma hånskratt, som sig bör. Det innehöll två biljetter och inte vilka biljetter som helst heller. "Saturday Night Fever" SISTA föreställningen 29 april 19.30 på parkett rad TVÅ. Nästan ända uppe på scenen dammit! Überplatser jag hade tur att få på grund av en avbokning. Och überplatser jag aldrig hade fått om jag inte hade haft en sådan skam till sägandes underbart pockande motivation att gå ut och skapa mig lite bra tajming.

...Until the spring replenished us all.

Yes, jag är patetisk.
Men glad!
De där två hänger visst ofta ihop, hehe.


When I call your name, girl
It starts the flame burning in my heart
Tearin' it all apart
No matter how I try
My love I cannot hide

Sugarpie honeybunch
You know that I'm weak for you
I can't help myself
I love you and nobody else

Sugarpie honeybunch
I'll do anything you ask me to
I can't help myself
I want you and nobody else

Sugarpie honeybunch
You know that I love you
I can't help myself


- The Four Tops

4 Comments:

Blogger Stefan said...

...och så säger de att makt och pengar är det som motiverar...

sex is king! Allt annat dimridå för de som inte vet hur man styr upp.

10:54 PM  
Blogger Cynosure said...

Jag tror i och för sig att det för många är så pass insane att makt och pengar ses som den enda vägen till sex. fast då missar de übergrejen, nämligen sex ünd löv intertwined in one great package!

Ja jag är kär, haha!

11:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jag spelade ett högt spel, med risken att själv bli utan men du presterade mer än gott! Det ska bli sååå kul att få komma ut igen. All "äggning" undanbes på den dagen!

9:44 AM  
Blogger Cynosure said...

Vi gillar ingen "äggning". Eggning däremot...

11:34 PM  

Post a Comment

<< Home