Thursday, April 27, 2006

Hur orkar folk?

Linda Skugge startar en betalblogg om hennes trädgård och graviditet - "Saker som växer". Och det har fått mer människor än vad som går att begripa att gå i taket. När det gäller LS tycker därtill en del att vilka tillmälen som helst är helt tillåtna. Det kan för all del stämma att hon kan vara nog så vass ibland men det går ändå inte att ursäkta den fullständigt rabiata stilen som vissa tillåter sig. Jag tänker inte citera. Bara föreställ er det värsta.

Anyway, visst jag gillar Linda S, men alldeles oavsett det förstår jag inte hur man kan reta upp sig på det att någon vill tjäna pengar på sitt skrivande. Det är ju faktiskt så enkelt att om man själv inte gillar så behöver man inte läsa, eller betala. När ska folk fatta att det bästa sättet att deala med en kommersiell produkt man inte gillar, som olika TV-program eller en betalblogg, är att INTE KÖPA! Det säger väl über alles det man vill ha sagt?

Hehe, det allra roligaste med detta publika ramaskri är det paradoxala att Linda Skugges allra värsta belackare antagligen nu genom att gapa så hiskeligt högt medverkar till att hon får all gratisreklam i världen.

Snyggt jobbat!!!

5 Comments:

Blogger Björn said...

Betalt är bra!

10:01 PM  
Blogger Stefan said...

touche och word, mannen!

... Det som stör mig är att hon kör varumärkesintrång...saker som växer - saker som suger...hur ska nu JAG kunna tjäna cash ;)

men jag håller med... respekt till biznizzen - men suger gör allt det hon skriver

10:41 PM  
Blogger Cynosure said...

Nej, jag vet inte Stefan. Ni kunde kanske göra en deal. Se "Saker som..." som en franchise. Lite som med hur man döpte varenda rulle med Goldie Hawn till något som började med "Tjejen...". Och SJÄLVKLART ska du vara da boss of da franchise. Få din take. Annars tänker jag så halvamerikan jag är att det bara är att sue sue sue...

"Denny Crane"

1:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det du missar är ju att en blogg ska alltid vara gratis att läsa oavsett vem som skriver den.

Hon får visst ta betalt om hon vill för det hon skriver, men grundtanken med en blogg är ju att den ska vara gratis att läsa när man vill.

Tar man betalt för vad man skriver så är det ju ingen blogg längre utan då är det nåt annat.

mvh jari bloggsite.se

3:23 AM  
Blogger Cynosure said...

Därav det nya ordet "betalblogg" kanske? Tror inte att det står i någon definition av ordet blogg att en sådan måste vara gratis.

Well, till syvende och sist känns det bara som en rätt så fånig hårklyvningsdiskussion om betydelsen av ett ord.

12:12 PM  

Post a Comment

<< Home