Tuesday, April 25, 2006

Jag är en snuskig doftmänniska

Efter vi har haft sex vägrar jag att duscha. Jag vill bevara the yummy goodness så länge det går. I wanna stay filthy!

När jag kommer "hem" till Essingen efter en helg vet jag genast vad som håller på att ruttna i frysen. Så reptil (sköldpadda) jag känner mig som för det allra mesta så har jag börjat erkänna för mig själv att jag inte har så alldeles få saker gemensamt med den Stora Stygga Vargen. Särskilt inte hans sinne för dofter och känslan för hur dofter styr de vi är mer än vad vi tror. Jag vet hur mycket de styr mig.

Kvinnan antog min request innan jag ens hann öppna min smutsiga önskan om att lakanet skulle få vara obytt när hon åkte iväg på kurs. DET är kärlek!
- Var skulle jag annars lukta dig, sweetie?
- Mmm, jag vet... Du är bara... SÅN! (Hon sa det utan ett uns av något annat än sweet löv och med en stående bonuspantomin som otäckt men ändå mysigt porträttlikt var jag rullandes bland lakanen.)

Dofter är en sorts programmering och just det att så få har koll på dofters verkan visar hur effektiv den är. Ibland är det som att iakta människor på en båt som inte har en aning om vad havet är. Inte undra på att vissa blir sjösjuka medan andra står i fören och ägnar sig åt DiCapriomegalomani.

I'm King of the Smeeeeeell...

Yummy filthy delight!

2 Comments:

Blogger A N N I K A said...

Och jag som trott att det var helt normalt att sova i älsklingens använda t-shirts när han är borta. Och ibland när han är hemma. För att de luktar så gott. Jag som också gillar att känna doften av sweet lovemaking på min hud efteråt. Som inte alls trott att jag var filthy när jag kramar kompisar, nära eller nyfunna, en extra gång för att de luktar så gott. Så fel jag har haft.

I'm a bad bad girl! ;o)

2:39 PM  
Blogger Cynosure said...

Ja men, det är väl kanske det som är problemet att vi faktiskt är sådana BAD BAD luktmänniskor... Fast jag undrar vems problemet egentligen är. När en del säger att män är djur och menar att det är dåligt så undrar jag om de inte borde fixa en ansiktslyftning åt sina metaforer.

I smell, therefore I am!

11:35 PM  

Post a Comment

<< Home