Friday, April 28, 2006

My luverly Löööövshack


Den lilla lägenheten på Essingen är kanske inte så mycket att hurra för, men det är ett ställe att sova på och ibland ett ställe att mysa på. Nu imorgon när vi har fått barnvakt och biljetter till sista föreställningen av "Saturday Night Fever" så är den rent av perfekt. Det är bara att kliva på ettan och gå av mitt emot Oscarsteatern.

Det är bara ett aber nu. Jag måste städa. Jag vill tvätta. Det ska Faenimej vara anständigt när jag får dambesök. Ibland verkar det som om min renlighetsgen bara aktiveras när jag kommer ut till Kvinnan. På Essingen där jag egentligen är mindre än i Järfälla får saker och ting chansera rejält. Tyvärr. Jag kommer igång med en städning men sedan hinner jag inte klart och därefter har det blivit ännu värre när jag väl kommer igång igen. Nu senast var jag tvungen att avbryta för att jag skulle hosta kidsen. Gissa hur det såg ut efter deras framfart.

Nu kan man med fog fråga sig hur det kan komma sig att det ska vara så komplicerat att städa en liten pytteetta. Svaret är det att jag har en sådan förbaskad mängd stuff som jag vid städning plötsligt får för mig att sortera på ständigt nya vis. Hmmm, om jag plockar ner alla javaböckerna där så får jag plats med mina Simpsonsboxar. Om jag grupperar mina John Foxx-skivor med alla Ultravox så blir det fint så fint. Riktigt analt kan det bli. Men kul är det. När det blir klart vilket det känns som att det aldrig blir.
Jag vill att mina samlingar ska vara som en mindmap och alla låtar, alla bilder, allt det jag gillar ska vara tillgängligt at my fingertip. I och med att jag aldrig blir klar och det sedan bara stökas till värre blir det i och för sig en mindmap, men en ritad av en människa drabbad av Alzheimers. Me no likey! Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill liksom inte lägga mer tid än vad jag gör på Essingen. Jag vill ju vara ute hos Älsklingen på helgerna. Inte häcka i da shack. Sedan är det också så att när jag kommer "hem" till Essingen är jag oftast trött som en gnu (gnuer är kända för sin trötthet och mycket annat) efter jobb eller plugg. Städa? I don't think so. Äta! Titta på TV! Dö en smul! Det är ungefär vad som hinns med.

Jag får ta mig samman någon annan gång. Bjuda in några geeks på kombinerad single malt och sorteringsfest, haha. Mmmm, jag kan se framför mig hur FIIINT det skulle bli efteråt.

Inför morgondagen tänker jag mera förenkla a la den gordiska knuten. In med allt som skrymmer i en garderob eller två. Städa feja framförallt tvätta lakan så de är fräscha. Imorgon är det BF. Då tänker jag inte på städning annat än så att det blir trivsamt. Huvudsaken är att hon trivs. I have my priorities straight!!! Att da shack för ett dygn kan få lov att bli till da löööövshack.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home