Sunday, April 30, 2006

Saker som växer

Det slog mig igår medan jag höll på och röjde i stian på Essingen att även jag hade kunnat vara lite driftig och gett mig på en betalblogg. Jag hade kunnat skapa en blogg som även den hade hetat "Saker som växer", där jag dokumenterat och lagt upp bilder på MIN växande mage samt min växande trädgård av tomma snackspåsar.

Undrar hur mycket JAG hade fått betala varenda person i skadestånd efter det att de hade läst den bloggen. Det är bara det att inse att vissa har betydligt trevligare saker att skriva om, hehe.

Fast, heeyyy... Jag hade kunnat skrivit bloggen utifrån ett slags Göran Greider-perspektiv. "Supersize me 2: I blame society". Bohoo, det är alla kommersiella krafter där ute som gör att jag inte kan hålla chipsfingrarna i styr.

Ju mer jag tänker på det går det att göra cash på ALLT. Det gäller bara att hitta rätt angreppsvinkel och sedan sälja. I want in!

Det är min fasta övertygelse att alla de som dissar Linda Skugges försök att tjäna pengar på en betalblogg enbart är gröna som hennes blivande trädgård av avundsjuka för att de inte kommit på idén först.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home