Wednesday, April 26, 2006

Skumma skumma Google

Det är rätt kul att leka med ett sådant verktyg som Statcounter som förmedlar data om besökare på ens sida. Utöver det att få reda på hur många det är som hälsar på så ser man även om en besökare ramlat in här på grund av någon särskilt sökning.

Döm om min förvåning när jag märkte att en sökning på hela webben på Google på ordet "hårinpackning" lägger denna blogg på sjätte plats bara för att jag råkat nämna just en hårinpackning vid ett tillfälle.

Sedan har vi de mera skumma sökningarna. Vid ett tillfälle har någon sökt på "fickludd". En annan har sökt på "sugarpie honeybunch". Det mest läskiga är att jag just hade besök av någon som sökt på "nakenmodell kids". Google hade hittat ordet "nakenmodell" i bloggen om Warren från Duran Duran och ordet "kids" i säkert flera blogginlägg om just mina kids.

Google är en sökmotor med en ytterst skum fantasi.
Sedan har vi vissa som googlar och hur de fungerar.
Brrrr...

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Det västa jag har fått är någon som sökte på bilder på man/animal och hittat till min blogg på någon märklig sökmaskin. Undras vad han lyckades hitta på vår sajt.

Fann också att jag var på top 10 när det gäller sökning på blog på svenska google. Märklig sak Google men de verkar gilla oss så det är bra.

11:01 PM  

Post a Comment

<< Home