Monday, May 08, 2006

Det är inte vår stil

Eftersom jag är professionell låter jag inte min tilltagande irro över annonsjobbet gå ut över kunderna. Munnen ler och söta professionella ord kommer ut medan jag inombords fnittrande får utlopp genom att tänka på en viss scen ur "High Fidelity". Senaste irrot är en herre som kommenterar det faktum att jag för hand skriver ner varje bok jag säljer med att det ju är rena hedenhös och att borde vi inte ha en dator framme vid kassan för att hantera lagret. Jag ler och säger:
- Hehehe, jaaaa du vet. Det där med tech är inte riktigt vår stil. (Kunden ler och tycker vi är förtjusande gammaldags.)

Inombords väller en geyser med ironi. Robert i ett alternativt universum hade kunnat slå sig för pannan på ett vansinnigt vis, spärrat upp ögonen och himlat samt tappat hakan och spraypaintat ordet "ironi" över hela bröstkorgen:
- Meeeen GUD! Vilken BRA idé!!!!!!!! Har jag ju bara inte tänkt på tidigare. Tackåtackförgenidraget!!!

Som om vi som jobbar här inte tänker tanken varje dag att en dator vid kassan nog hade varit himla smidig att ha... Som om den tanken inte hade tänkts i ungefär trettiofem tusen miljarder år, trots att universum bara ska vara 13,7 miljarder år.

Doy!

Så, rasten över. Ventilering fullgjord. You piece of ad you! You're goin' DOWN! You hear me! NOW!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home