Sunday, May 07, 2006

Oh God I hate the Back Seat Driver

Jag skulle ju verkligen vilja dra igång en liten bloggserie här om de vars bloggar jag lagt upp länkar till. Så att ni förstår att det inte bara handlar om en liten occasional fling. Hittar ni en länk till en blogg här så beror det på någon slags lööv.

Jag måste nog någonstans börja med Stefan som skriver TVÅ bloggar. En heter "Dagens Gnäll" och den andra "Saker som suger". Tänker inte länka för om jag ska uttrycka mig i dessa länkars namn så... Heyyy!!! Länkarna ligger liksom redan där i högermarginalen. Duuuh...

Jag vet inte vem Stefan är men han måste vara något slags mad mad genius för att bara komma på den briljanta idén att fokusera kring gnäll, kvetch, surt, indignation o.s.v.

Alltid underbar läsning! go there young jedi, and old jedi too!
Och till Stefans ära kommer så mitt überKVETCH. (Och neee Stefan! Du får för Faen inte starta Kvällens KVETCH! Den bloggtiteln är MIN!):

"BACKSEATDRIVERS SKA BEFINNA SIG NÅGON ANNANSTANS ÄN JAG!

De ska inte sitta bredvid mig när jag kör eller när jag skriver eller när jag skapar Gud vet Vad.

Det må vara vid ratten i en bil, eller vid en duk, eller vid en skärm full av Photo-Shop, alternativt valfri kompilator. Ska man sitta och titta på när jag jobbar ska man vara TYST! Eller ännu hellre inte finnas där.

Om man överhuvudtaget ska vara där finns det ETT BRA skäl, att jag har bett om det. Det betyder inte att jag har bett om en miljon goda råd som fuckar upp flödet av blod till hjärnan därför att jag överhuvudtaget undrar vad du gör där när jag försöker koncentrera mig.

När jag jobbar, d.v.s. skriver, programmerar, tecknar eller bara vill fokusera så finns det en regel som gäller och det är att försvinna om man vill att just jag ska kunna fullgöra uppgiften. Det kan låta osocialt och dålig teamplayer. Jag kallar det nog snarare modularisering och låt mig sköta mitt jobb och framförallt HÅLL KÄFTEN om du inte har något att säga som JAG har BETT dig om att tillägga med shugah on top!

Annars har jag ett fett alternativ och det är att SJÄLV ta över uppgiften och låta MIG sitta och kommentera, hahaha.

OBS! Har jag gått med på att uppgiften ifråga (typ bygga en pool) verkligen är en uppgift för FLERA så är jag spinnande som en kissekatt i mitt teamplay (unless you piss me off), men annars alltså RRRRRinte!
"

Eyyy, Stefan! Nu frågar jag! Var det kvetchigt enough för att hedra din sida?
All the Best!

4 Comments:

Blogger danne said...

Cynosure - jag håller med. Stefans bloggar ligger bra i högerkanten. Ungefär som två av tio grejer man skulle vilja ha med på sin virtuella victorinox, om man av en händelse skulle bli helt ensamt strandsatt på internet.

3:58 AM  
Blogger Cynosure said...

Jag skulle vilja säga som så för att gå vidare på det här med de grundläggande mänskliga behoven att; Var vore vi utan vår förmåga till gnäll? Not so human! Kanske något mer gudomliga, men ärligt talat över en runkbulle... Hur Kul är Gudar egentligen?

4:26 AM  
Blogger Cynosure said...

Åh neeee... vad skrev jag. Sådana bullar är ju skitäckliga!!! Nu får jag väl skärpa mig.

4:27 AM  
Blogger Unknown said...

Ah, så det är därför du jobbat hemma de senaste dagarna.

1:10 PM  

Post a Comment

<< Home